ANOTHER WEIRD BEAUTY TREND: HAIR NAILS. YAY OR NAY?

September 13, 2017

HAIR-NAILS-IS-BECOMING-A-THING!

 

Nowadays, beauty trends makin aneh – aneh, but interesting in the same time. Mulai dari reverse eyeliner, foil eyebrow, ‘braided’ eyebrow, squiggle lips, upside-down lashes, and many more. And now, another abusurd thing comes to the world of beauty. It’s called hair nails. Yap, bukan cuma sekedar nama buat narik perhatian aja, tapi bener – bener kuku yang dihiasi dengan rambut!

 

 

On last Sunday, seorang visual illusion artist asal Korea Selatan, Dain Yoon mengupload foto selfie-nya that showed off her nail art. But, it’s not just a normal nail art, Girls! Dain Yoon ngehias kukunya dengan potret dirinya sendiri, lengkap dengan rambut yang dipasangnya di bagian kutikula kuku. The hair looks so soo real! Take a look!

 

 

Let my hair grow here ??? ??? painted all by myself @designdain

Sebuah kiriman dibagikan oleh Dain Yoon ??? (@designdain) pada

 

 

Say hi???????? to Dain1, Dain2, Dain3, Dain4... painted all by myself @designdain ????

Sebuah kiriman dibagikan oleh Dain Yoon ??? (@designdain) pada

 

From that, we can’t doubt her creativity, because her creation just incredibly realistic-looking potraits. Dan kalo kita jeli, kita bisa liat di tiap kukunya itu gayanya si mini Yoon beda – beda lho! Wow! Well, if we scroll down through her Instagram, kita bisa liat semua art-nya yang bikin kita terpukau.

And Yoon’s latest creation is becoming a thing right now. Bahkan, dia sampe nge-tweet tentang nail art-nya yang jadi viral itu.

 

 

Di samping kekreativitasannya, some people said that it was creepy. Dikutip dari Mashable, banyak orang yang sekarang khawatir akan that hair nail over its potential trend. Hal ini terlihat dari beberapa cuitan netizen di bagian tweet reply post-nya Yoon.

 

 

 

Well, what do you think of her creation? Is it possible to become a new trend?

Dikutip dari The Sun, teknik dengan ngegunain hair in manicure bukan hal yang baru terjadi di dunia ini. Beberapa pengguna media sosial, juga sempet nge-upload their unconventional nail art. Mulai dari fluffy looking sampe berbentuk kayak hewan.

 

 

What Are Thoooosssee??!! #HairyNails #WTF

Sebuah kiriman dibagikan oleh Frankie Ruiz (@djellocopr21) pada

 

 

Hairy nails ???????? #trend #hairynails #blogger #beauty #nails ????

Sebuah kiriman dibagikan oleh The Follow Affair (@thefollowaffair) pada

 

 

Furry Nails Is The Hairiest Trend Right Now Would you try it??? Maybe this latest fashion trend will scratch that itch or tickle your fancy. Enter: furry nails, the creation of Jan Arnold, style director and co-founder of CND nail polish. And these nails are no proof of concept - they recently made their debut at the Libertine fall/winter 2016 show. Here's how the effect was achieved. First, each nail was painted with Vinylux Weekly Polish in the shades "Rubble" and "Cream Puff." Then, the team glued the brown or white faux fur to each nail with Super Shiney High-Gloss Top Coat. If you're bold enough to try them - let us know! #nailsoftheday #instanails #nails2inspire #nailstagram #nailstyle #nailsdesign #nailsdid #nailsdone #nailsaddict #furrynails #hairynails #nails4yummies

Sebuah kiriman dibagikan oleh ????Orange Tree Beauty Centre???? (@orangetreebeauty) pada

 

Emang ya, makin ke sini itu banyak banget yang bisa dijadiin ide buat bikin sesuatu yang bikin kita shock to the core! Kreativitas emang sekarang nggak bisa dibatesin, well of course we should have that courage to make a new thing to! Kuncinya sih, jangan pernah nutup ruang buat kreativitas, hihi!

 

 

Written by Nathania Clairine
Photo Source:
instagram
Share to:

Comments

0 Comments
Sort By   
Silahkan login untuk menulis komentar