SOMETHING WE MIGHT NOT KNOW IN NEW YORK FASHION WEEK 2018

September 13, 2017

SOMETHING-WE-DONT-KNOW-IN-NEW-YORK-FASHION-WEEK-2018

 

Di balik panggung megah New York Fashion Week, ternyata banyak hal-hal yang nggak kita tau dari ajang mode super besar yang jadi perhatian publik seluruh dunia ini. Mulai dari konsep runway, rumor, bahkan what’s the real behind the show. Penasaran? Here are they!

 

 

TOM FORD AFTER-PARTY ON NYFW

 

SOMETHING-WE-DONT-KNOW-IN-NEW-YORK-FASHION-WEEK-2018

 

The Park Avenue Armory was the location for Tom Ford’s grand runway. Tapi setelah pertunjukkan runway-nya selesai, the situation transformed into a 1970s-inspired disco. With DJ that spinned tracks dan bikin semua orang di malam itu enjoy the atmosphere. Banyak seleb yang ikut berpesta and joined the glittering crowd di after runway Tom Ford ini, kayak Ansel Elgort, Cindy Crawford, Rande Gerber, Hailey Baldwin, Naomi Campbell, Binx Walton, Lexi Boling, and Julianne Moore yang berpesta sampe larut malam. Hmm.. it will be one of the most star-studded events of the week!

 

RIHANNA’S SHOW WAS MOTOCROSS MANIA!

 

SOMETHING-WE-DONT-KNOW-IN-NEW-YORK-FASHION-WEEK-2018

 

Penyanyi "Wild Thoughts" ini memulai comeback catwalk NYC-nya pada Minggu kemaren after showing her Fenty x Puma collection in the Paris Fashion Week for the past two seasons. Again and again she kicked the show, karena Rihanna ngusung konsep baru to brought her Fenty spring 2018 collection back. Dimulai dari runway set-nya yang berbeda dari desainer yang lain. There’s full of pink sand dunes yang sweet banget in the middle of the Park Avenue Armory.

After showing all her Fenty’s collection, saatnya Rihanna take her action. Just like a motocross mania, she took a spin on the back of one of the motocross bikers  sambil ngelambain tangan ke audience di sekitar runway with her head to toe-green outfit! Hal ini bikin seluruh audience yang ada di Park Avenue Armory scream out loud dan give her applause. Good tricks!

 

 

KAIA GERBER MADE HER NYFW DEBUT

 

SOMETHING-WE-DONT-KNOW-IN-NEW-YORK-FASHION-WEEK-2018

 

The day after her 16th birthday on Sunday, Kaia Gerber show off ke publik lewat posting-an Instagramnya with daisy-covered statue of her name yang dikasih Marc Jacobs. As we know before, she is the face of Daisy fragrance by Marc Jacobs.

 

 

@marcjacobs spelled my name out for me in daisies! thanks for all the love

Sebuah kiriman dibagikan oleh Kaia (@kaiagerber) pada

 

Well, setelah foto itu beredar banyak spekulasi dan rumor kalo anak dari supermodel terkenal, Cindy Crawford ini bakal mejeng di runway NYFW to start her debut dan ngebawain koleksi dari Marc. Tapi ternyata publik keliru, she has officially made her debut for Calvin Klein runway! With natural makeup, she wore canary-yellow pants and a black and white with long-sleeve button up shity over the blue turtleneck! So pretty like her mom!

 

CREATIVE RUNWAY VENUE FROM DESIGNERS

 

SOMETHING-WE-DONT-KNOW-IN-NEW-YORK-FASHION-WEEK-2018

 

Nggak cuma di indoor studio aja, runway locations is everywhere! Selain Rihanna yang ngusung konsep with her pink sand di runway-nya, banyak juga desainer lain yang made creative concept berupa creative runway di luar studio. Kayak Tory Burch yang ngusung konsep garden di Cooper Hewitt, Smithsonian Design Museum on East 91st Street Jumat kemaren. And on Monday, desainer cantik Lela Rose with parade the models around Washington Square Park.

 

JEREMY SCOTT TURNS TO 20 YEARS

 

SOMETHING-WE-DONT-KNOW-IN-NEW-YORK-FASHION-WEEK-2018

 

Jeremy Scott celebrated 20 years of his namesake label on Friday night, with a fun-loving New York Fashion Week show. Since launching his namesake label in 1997, Creative Director Moschino ini udah punya tempat tersendiri di hati para seleb hollywood kayak Beyonce, Rihanna, Miley Cyrus dan Katy Perry karena desainnya yang khas banget dengan ikon pop warna-wani.

Di NYFW Spring 2018 ini, koleksi Scott di dominasiin sana warna-warna yang shock and mix of sport and glam look with cartoon-festooned outfit. So playful!

 

 

Written by Suci Rezeki Aulia
Photo Source:
billboard, vogue
Share to:

Comments

0 Comments
Sort By   
Silahkan login untuk menulis komentar